Travel

Cyndium heeft in 2012 een samenwerkingsverband opgestart met 'Partybussen' en 'Dance-Festival bus' om bezoekers de mogelijkheid te bieden tot het reizen per bus naar Forbidden Planet wat plaats vindt op zaterdag 15 september 2012 in de Sporthallen Zuid te Amsterdam. De nationale bus organisatie partners kun je hieronder vinden met bijgevoegde link om jou bus reis ticket op een gemakkelijke en snelle manier te reserveren.

 

Partybussen 

In samenwerking met Cyndium verzorgt Partybussen vervoer per bus naar de Sporthallen Zuid in Amsterdam voor een onvergetelijke techno editie van Forbidden Planet.

 

Als je met een bus van Partybussen gaat, voorkom je overstappen in het openbaar vervoer en je wordt vlakbij de ingang afgezet en opgehaald. Bovendien zijn in de bus drankjes verkrijgbaar en wordt er muziek gedraaid. 

 

Je kunt tot en met 1 september een opstaplocatie aanvragen voor jou en je vrienden. Wekelijks worden aanvragen verwerkt en worden busreizen opgestart. Op uiterlijk 5 september worden alle busreizen definitief bekend gemaakt.

 

Informatie en reserveren via: http://www.partybussen.nl/forbidden-planet/

Georganiseerd door Cyndium - website door Komt Goed web & app development.

Doorsturen?