Information

 

DEUREN OPEN

Het evenement begint om 22:00 uur en duurt tot 06:00 uur. We verzoeken je voor 02:30 uur binnen te zijn aangezien de deuren om 03:00 uur gaan sluiten.

 

KAARTVERKOOP

Kaarten zijn nog verkrijgbaar via, Primera, Paylogic ,www.forbidden-planet.nl  en de officiele Forbidden Planet Facebook pagina. Deze kaarten kosten €22,-(ex fee) per stuk. 

 

PINNEN

Bij de muntverkoop kun je met PIN betalen. Het is niet mogelijk om contact geld te pinnen. We raden ieder aan om altijd voldoende cash geld mee te nemen naar het evenement omdat pinautomaten afhankelijk zijn van een stabiele netwerkverbinding.

 

KLUISJES

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig. De huur van een kluisje bedraagt €6,-. De borg bedraagt €5,-, deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Het is mogelijk om tussendoor terug te gaan naar je kluisje.

 

SPULLEN

Er worden veel vragen gesteld over het meenemen van spullen. Je zelf meegenomen consumpties zijn niet toegestaan. Deodorant rollen mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen.

 

TOILETTEN

Er is 1 grote toiletgroep op het evenement. Gebruikt van het toilet is gratis.

 

DRUGSBELEID

Op Forbidden Planet geldt het volgende drugsbeleid: harddrugs is niet toegestaan! Softdrugs mag mee naar binnen tot een maximum van 3 gram per persoon. Voorgedraaide joints zijn verboden en worden inbeslag genomen. Blowen mag alleen in de rokersruimte!

 

BEREIKBAARHEID OPENBAAR VERVOER

Voor bezoekers die met het openbaar vervoer gaan kijk op 9292ov.nl hoe jij het makkelijkst bij de Rhone Warehouse kunt komen. Voor autoreizigers: voer het adres Humberweg 7 in, te Amsterdam.

 

Rhone Warehouse ligt op nog geen 10 minuten lopen van Station Sloterdijk Amsterdam.

 

BEREIKBAARHEID AUTO/PARKEREN

Rhone Warehouse ligt op nog geen 10 minuten lopen van station Sloterdijk Amsterdam. Als je de beschikking hebt over een TomTom of navigatiesysteem vul dan het volgende adres in: Humberweg 7, Amsterdam. Bezoekers die met de auto naar het feest afreizen worden verzocht de borden parkeren te volgen. Er kan gratis geparkeerd worden voor de deur en om de hoek van de locatie op de aangegeven parkeer vakken. 

 

BUS VERVOER

Met het sluiten van een nieuwe samenwerking met Partybussen betekent het voor de bezoekers van deze editie van Forbidden Planet dat het transport naar de Rhone warehouse aanzienlijk makkelijker wordt. Wil je gebruik maken van deze dienst? Check http://www.partybussen.nl/forbidden-planet/.

 

CAMERA’S

Er mogen digitale camera’s mee naar binnen worden genomen. Professionele geluids- en film apparatuur is niet toegestaan.

 

OVERIGE INFORMATIE

Voor alle overige info check de officiele Forbidden Planet facebook pagina

http://www.facebook.com/ForbiddenPlanetEvent

 

Georganiseerd door Cyndium - website door Komt Goed web & app development.

Doorsturen?